fbpx

Συχνές Ερωτήσεις

Για την διεκπεραίωση της online παραγγελίας σας έχετε την δυνατότητα Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό που μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας λαμβάνετε με email τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης μας και στην συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάθεση του χρηματικού ποσού της παραγγελίας σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής.

Εναλλακτικά μπορείτε να πληρώσετε με την χρήση πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας online μέσω της πλατφόρμας πληρωμών της Eurobank.

Σχετικά με την πληρωμή μέσω της πλατφόρμας Eurobank θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η επιχείρηση μας και ο ιστότοπος αυτός δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο του λογαριασμού ή της κάρτας σας και όλες οι πληροφορίες συναλλαγής στέλνονται απευθείας στην πλατφόρμα της Eurobank.

Σε περίπτωση που θέλετε τα προϊόντα της παραγγελίας να παραδοθούν εντός Κατερίνης στην σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας (Checkout) θα ενημερωθείτε για την δωρεάν παράδοση στον χώρο σας.

*Για τυχών χρήση εξωτερικού ανυψωτικού, τη δαπάνη την επιβαρύνεται ο αγοραστής.

Εναλλακτικά σε περίπτωση που τα προϊόντα σας θέλετε να αποσταλούν εκτός Κατερίνης αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά στο πρακτορείο της επιλογής σας (εντός Κατερίνης) – για οποιονδήποτε άλλο προορισμό και μέθοδο αποστολής που θα επιλέξετε η τιμές διαμορφώνονται.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων διαφέρει ανάλογα το προϊόν και την διαθεσιμότητα του, φροντίζουμε πάντα να αναγράφουμε στην περιγραφή κάθε προϊόντος τον ενδεικτικό χρόνο παράδοσης, σε περίπτωση που δεν αναγράφετε στην περιγραφή του προϊόντος πριν την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 23510 45554 ώστε να ενημερωθείτε για τον ακριβές χρόνο παράδοσης.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές, μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Κάθε προϊόν που θα έχει υποστεί ζημίες ή του οποίου η συσκευασία θα έχει υποστεί φθορές, δε θα λάβει αποζημίωση.
Κατά την αποζημίωση, ο πελάτης αποζημιώνεται ανάλογα με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή, για παράδειγμα, σε περίπτωση εμβάσματος με αντίστοιχο τραπεζικό έμβασμα σε λογαριασμό που θα υποδειχθεί από τον πελάτη ή με άλλο τρόπο κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για λόγους ασφαλείας, πρέπει ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς για το επιστραφέν προϊόν.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους κάτωθι τρόπους:

  1. Μεταβείτε στην σελίδα επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
  2. Καλέστε μας απευθείας στο 23510 45554
  3. Στείλτε μας email στο bozoglou@otenet.gr
  4. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας 3o χλμ Κατερίνης Ολυμπιακής Ακτής 601 00 Κατερίνη Πιεριας

Η εταιρεία Μπόζογλου δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1961. Δουλειά μας είναι να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Στην εταιρεία μας  θα βρείτε έπιπλα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες για την επίπλωση του χώρου σας, από τον καναπέ του σαλονιού σας μέχρι και την κρεβατοκάμαρα.  Σε εμάς θα βρείτε έπιπλα εσωτερικού χώρου με κορυφαία ποιοτικά standards  και μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων για την ανανέωση του σαλονιού σας.

Σας περιμένουμε καθημερινά στον εκθεσιακό μας χώρο έκτασης 3000 τ.μ. που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής στην Πιερία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αγοράζοντας ελληνικά προϊόντα δεν επιβαρύνεστε με το αρκετά μεγάλο κόστος εισαγωγής από το εξωτερικό. Έτσι καταφέρνουμε να μειώσουμε κατά πολύ την τιμή των προϊόντων μας.

Έχοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δεν επιβαρύνουμε τα προϊόντα μας, δηλαδή εσάς, με κόστος αποπληρωμής ενοικίων ή δανείων.

Έχοντας ενεργειακά ανεξάρτητες εγκαταστάσεις δεν επιβαρύνουμε τα προϊόντα μας, δηλαδή εσάς, με κόστος αποπληρωμής ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος μεταφοράς των επίπλων. Η εταιρεία μας θα σας τα παραδώσει σπίτι σας στο ακέραιο κατόπιν συνεννοήσεως.

Η Μπόζογλου Α.Ε. προσφέρει 10ετή εγγύηση σε όλα τα προιόντα και δωρεάν after sales service για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει μετά την αγορά των επίπλων σας.