Έπιπλο Μπόζογλου - Εγγυήσεις
Έπιπλο Μπόζογλου - Εγγυήσεις

ΣΤΡΩΜΑ LINEA STROM SILK

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

High Quality. Η απόλυτη σειρά στρωμάτων.

Τα στρώματα της σειράς "High Quality" διαθέτουν τα υψηλότερα ελατήρια Pocket Springs 16.5 cm, τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη. Το καθένα λειτουργεί ξεχωριστά, προσφέροντας έτσι τη μεγαλύτερη ανατομική συμπεριφορά τού στρώματος και διατηρώντας τη σπονδυλική στήλη στη φυσική της θέση.

Η σειρά «High Quality» αναδεικνύει τα υπέροχα και μοναδικά χαρακτηριστικά της από το σύνολο των υλικών κατασκευής. Με υφάσματα knitted και knitted exclusive, ιδιαίτερα απαλής και ανάγλυφης υφής, με ειδική επεξεργασία Aloe Vera και extra soft καπιτονέ.

Επιπλέον, με το επαναστατικό υλικό 3D air transpiration, δημιουργεί μόνιμους αεραγωγούς περιμετρικά του στρώματος, φροντίζοντας τόσο στην υγιεινή του όσο και στις υψηλές προδιαγραφές τής κατασκευής του.

Η έννοια του ύπνου μετουσιώνεται σε ένα στρώμα…Silk! Ενσωματωμένο ανάστρωμα Pillow Top με πολλαπλές στρώσεις extra soft υλικών και Airfoam Plus, αφρώδες υλικό που αναπνέει  και αγκαλιάζει το σώμα. Σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket Springs High Quality που κινείται ανάλογα με το βάρος που δέχεται και ανταποκρίνεται σε κάθε σωματότυπο. Ντυμένο με ύφασμα Knitted Exclusive καπιτονέ και Suede στη φάσα με 3D Air Transpiration σύστημα αναπνοής, είναι ενα στρώμα που υπόσχεται πολύτιμες στιγμές ύπνου από…μετάξι!

Βαθμός σκληρότητας 5/100
Ύψος στρώματος 28cm
Εγγύηση 10 χρόνια

Χαρακτηριστικά:

1) Ύφασμα knitted exclusive καπιτονέ
2) Dacron
3) Ενσωματωμένο ανώστρωμα Pillow Top με πολλαπλές στρώσεις υλικών
4) Flexfoam
5) Airfoam plus
6) 3D air transpiration
7) Ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality, ύψους 16,5 cm
8) Πλαϊνή κολόνα στήριξης
9) Ύφασμα Suede καπιτονέ

Όλα τα στρώματα της Linea Strom τώρα με έκπτωση 20%.

Επικοινωνήστε μαζί μας.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η διάσταση του συγκεκριμένου στρώματος μπορεί να παραγγελθεί:

> από 70 έως 200cm πλάτος
> και έως 200cm μήκος

Διαστάσεις άνω των 2 μέτρων στο μήκος υπάρχει επιβάρυνση.