Έπιπλο Μπόζογλου - Εγγυήσεις
Έπιπλο Μπόζογλου - Εγγυήσεις

ΣΤΡΩΜΑ LINEA STROM UTOPIA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

High Quality. Η απόλυτη σειρά στρωμάτων.

Τα στρώματα της σειράς "High Quality" διαθέτουν τα υψηλότερα ελατήρια Pocket Springs 16.5 cm, τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη. Το καθένα λειτουργεί ξεχωριστά, προσφέροντας έτσι τη μεγαλύτερη ανατομική συμπεριφορά τού στρώματος και διατηρώντας τη σπονδυλική στήλη στη φυσική της θέση.

Η σειρά «High Quality» αναδεικνύει τα υπέροχα και μοναδικά χαρακτηριστικά της από το σύνολο των υλικών κατασκευής. Με υφάσματα knitted και knitted exclusive, ιδιαίτερα απαλής και ανάγλυφης υφής, με ειδική επεξεργασία Aloe Vera και extra soft καπιτονέ.

Επιπλέον, με το επαναστατικό υλικό 3D air transpiration, δημιουργεί μόνιμους αεραγωγούς περιμετρικά του στρώματος, φροντίζοντας τόσο στην υγιεινή του όσο και στις υψηλές προδιαγραφές τής κατασκευής του.

Το κορυφαίο μοντέλο της Linea Strom. Φτιαγμένο απο Lino και Latex, φυσικά υλικά που «αναπνέουν». Σύστημα ελατηρίων Pocket Springs High Quality, Airfoam και Airfoam Plus στο εσωτερικό του, αφράτα υλικά που απορροφούν το βάρος του σώματος και προσαρμόζονται σε κάθε σωματότυπο. Ύφασμα Organic Cotton με πολλαπλές στρώσεις υλικών στο extra soft καπιτονέ Suede στη φάσα και ενσωματωμένο ανάστρωμα Euro Top. Δεν είναι ψευδαίσθηση! Είναι η πραγματικότητα που αξίζει να απολαμβάνετε!

Βαθμός σκληρότητας 5/100
Ύψος στρώματος 35cm
Εγγύηση 10 χρόνια

Χαρακτηριστικά:

1) Ύφασμα Organic Cotton καπιτονέ
2) Lino
3) Flexfoam
4) Ενσωματωμένο ανώστρωμα Euro Top με πολλαπλές στρώσεις υλικών
5) Latex
6) Airfoam
7) Airfoam plus
8) Ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality, ύψους 16,5 cm
9) Ergofoam
10) Πλαινή κολόνα στήριξης
11) Αεραγωγοί εξαερισμού
12) Ύφασμα Suede καπιτονέ

Όλα τα στρώματα της Linea Strom τώρα με έκπτωση 20%.

Επικοινωνήστε μαζί μας.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η διάσταση του συγκεκριμένου στρώματος μπορεί να παραγγελθεί:

> από 70 έως 200cm πλάτος
> και έως 200cm μήκος

Διαστάσεις άνω των 2 μέτρων στο μήκος υπάρχει επιβάρυνση.