Έπιπλο Μπόζογλου - Εγγυήσεις
Έπιπλο Μπόζογλου - Εγγυήσεις

ΣΤΡΩΜΑ LINEA STROM SERENITY

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

High Quality. Η απόλυτη σειρά στρωμάτων.

Τα στρώματα της σειράς "High Quality" διαθέτουν τα υψηλότερα ελατήρια Pocket Springs 16.5 cm, τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη. Το καθένα λειτουργεί ξεχωριστά, προσφέροντας έτσι τη μεγαλύτερη ανατομική συμπεριφορά τού στρώματος και διατηρώντας τη σπονδυλική στήλη στη φυσική της θέση.

Η σειρά «High Quality» αναδεικνύει τα υπέροχα και μοναδικά χαρακτηριστικά της από το σύνολο των υλικών κατασκευής. Με υφάσματα knitted και knitted exclusive, ιδιαίτερα απαλής και ανάγλυφης υφής, με ειδική επεξεργασία Aloe Vera και extra soft καπιτονέ.

Επιπλέον, με το επαναστατικό υλικό 3D air transpiration, δημιουργεί μόνιμους αεραγωγούς περιμετρικά του στρώματος, φροντίζοντας τόσο στην υγιεινή του όσο και στις υψηλές προδιαγραφές τής κατασκευής του.

Ένα ιδιαιτερα αναπαυτικό στρώμα φτιαγμένο με φυσικό υλικό Latex και με πολλαπλές στρώσεις υλικών στο καπιτονέ. Ντυμένο με εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα Knitted Cashmere, χαρίζει στο στρώμα υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και απαλή υφή σαν μετάξι. Οι δερμάτινες λαβές του και η τεχνολογία αναπνοής 3D Air Transpiration περιμετρικά του στρώματος, προσφέρουν αισθητική και απόλυτη γαλήνη και ηρεμία στον ύπνο σας.

Βαθμός σκληρότητας 15/100
Ύψος στρώματος 30cm
Εγγύηση 8 χρόνια

Χαρακτηριστικά:

1) Ύφασμα knitted Cashmere καπιτονέ

2) Dacron
3) Flexfoam
4) Latex
5) 3D air transpiration
6) Ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality, ύψους 16,5 cm
7) Πλαϊνή κολόνα στήριξης

Όλα τα στρώματα της Linea Strom τώρα με έκπτωση 20%.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η διάσταση του συγκεκριμένου στρώματος μπορεί να παραγγελθεί:

> από 70 έως 200cm πλάτος
> και έως 200cm μήκος

Διαστάσεις άνω των 2 μέτρων στο μήκος υπάρχει επιβάρυνση.